top of page

O nama

Detox priča počinje u jednoj porodičnoj radionici u srcu Fruške Gore, sa željom da pomognemo svakom pojedincu, da uz pomoć prirode i cvetnih vodenih esencija - hidrolata, detoksiraju svoje telo i um.

 

Nakon dugogodišnjeg istraživačkog rada iz oblasti nutricionizma i aromaterapije, kreirana je svaka mirisna Detox receptura, sa ciljem da očuvamo energiju prirode i sve benefite koje nam ona poklanja. Naša misija je da u skladu sa prirodom kao glavnim saveznikom nastavljamo da unapredjujemo zdravlje ljudi.

Nikola Markovic

20190806_080436_edited_edited.jpg

Co-Founder & Brand Manager

Nakon uspešne dvadesetogodišnje rukomentne karijere želeo sam da se okrenem prirodi, koristim njene benefite i upoznam ljude sa novim pravcom detoksikacije organizma na potpuno prirodan način. Uz puno učenja, napredovanja  i truda uspeli smo da dodjemo do jedinstvenih formula i rešenja. Naše telo je naš hram, zato ga treba negovati jednako tokom celog života.

Zvezdana Ljubenkovic

Zvezdana%20(Detox%20For%20Skin)-65_edite

Founder & Adviser

Odrastajući u porodici koja je poštovala principe prirode, put me je odveo u pravcu holističkog nutricionizma. Iz te ljubavi nastao je Holistic Nutri program koji već dug niz godina pomaže ljudima da promene stil života. U nizu promena nedostajala je samo jedna karika - detoksikacija uma i tela.

bottom of page